Når du bliver pakket ind i de lækre eksklusive bandager fra arosha, giver det dig en unik oplevelse for både krop og sjæl.

Ved hjælp af de vædede bandager, absorberer huden gradvist de aktive ingredienser som fx. koffein, chilli, ginseng, kakao m.fl og din hud vil føles strammere og mere jævn efter blot 30 minutter.

Takket være kombinationen af de forskellige ingredienser og formler, kan behandlingen skræddersyes specielt til ethvert behov for at bekæmpe cellulite, væskeophobninger, fedtdepoter og manglende elasticitet i huden.

Glem alt om stress og jag og nyd den afslappende atmosfære, medens duften fra bandagerne stimulerer sanserne samtidig med din hud efterlades fugtet, jævn og opstrammet.


Kommer snart


DR BAUMANN er en bionom hudplejeserie
- uden konserveringsstoffer
- uden parfume
- uden duftstoffer
- uden æteriske olier
- uden mineralske olier
- uden overflødig emballage

En hudplejeserie der er særdeles hudvenlig, fordi den kun indeholder gode nærende naturlige ingredienser, som let optages af huden. Tåles af stort set alle.

Produkterne er inddelt i 3 serier:
- Beau Care - til den unge hud eller hvis du har meget sart hud.
- Dr Baumann - til voksen hud
- Skin Ident - til den modne mere krævende hud

Dr Baumann har produkter til:
- Ansigt
- Krop
- Hænder
- Fødder
- Hår
- Make-up
- Solbadning

Dr Baumann er hudpleje med omtanke for dig selv og miljøet.


Dette er make-up serien der henvender sig til alle aldre.

Du kan vælge det klassiske look eller det mere trendy og ungdommelige.

Serien indeholder alt, hvad man skal bruge for at lægge den perfekte make-up.


Beskrivelse følger


Den Originale Eyelash Conditioner

RevitaLash blev grundlagt i 2006 af øjenlægen, Dr. Michael Brinkenhoff. Det originale koncept blev udviklet som en særlig gave til at opfylde de personlige behov hos hans kone, Gayle, mens hun var under behandling for metastastisk brystkræft. Gayle’s engang så smukke øjenvipper var blevet tynde og skrøbelige. Dr. Brinkenhoff ønskede at finde en måde at give Gayle’s øjenvipper udseendet af fornyet sundhed, styrke og skønhed – og dermed blev RevitaLash skabt.

I dag er RevitaLash den mest prisvindende og gennemtestede eyelash conditioner på markedet og nye produkter er kommet til. Vores sortiment forhandles i mere end 40 lande og kan købes i både parfumerier såvel som apoteker verden over.


WELLMAXX er en tysk hudplejeserie med fokus på anti-aging, beskyttende og fugtgivende aktive ingredienser. Der forskes meget på wellmaxx laboratorierne for at være på forkant med de seneste nyheder inden for anti-aging hudpleje og der bliver årligt lanceret nye og spændende produkter. I øjeblikket kan du fra WELLMAXX brandet have fornøjelsen af:
- WELLMAXX hyaluron – en serie baseret på hyaluronsyre
- WELLMAXX skineffect – den dermatologiske serie til sensitiv hud
- WELLMAXX cellular lift – avanceret peptide teknologi
- WELLMAXX detox – cellebeskyttende anti-aging med havplankton ekstrakt
- WELLMAXX shape – opstrammende kropsprodukter til de kropsbevidste


Luksuriøs og effektiv hudplejeserie til dig som gerne vil gøre lidt ekstra for din hud. Basis ingrediensen i Devee produkterne er hyaluron, kombineret med andre eksklusive ingredienser gør det, at DEVEE hudplejeserien vil være din ven indenfor effektiv hudpleje.
- DEVEE clear skin – renseprodukter
- DEVEE hyaluron – hudpleje med høj- og lavmolekulær hyaluronsyre for en dybere indtrængen i huden
- DEVEE retinol – hyaluronsyre og retinol (A-vitamin)
- DEVEE caviar – hyaluronsyre og caviar